Skift din verden: Hvordan enhver, hvor som helst kan gøre en forskel

23
Skift din verden: Hvordan enhver, hvor som helst kan gøre en forskel

I dag fejrer vi Jesu Kristi fødsel, som for altid ændrede vores verden!

Har du nogensinde tænkt på at ændre verden? Da jeg voksede op, hørte jeg ofte om de “sultende børn i Kina” eller de fattige i Etiopien.

I 2018 rapporterede Brookings Institute: “Noget af enorm global betydning sker næsten uden varsel. For første gang siden den landbrugsbaserede civilisation begyndte for 10.000 år siden, er størstedelen af ​​menneskeheden ikke længere fattig eller sårbar over for at falde i fattigdom. Efter vores beregninger, fra denne måned, lever lidt over 50 procent af verdens befolkning, eller omkring 3,8 milliarder mennesker, i husholdninger med tilstrækkeligt skønsmæssige udgifter til at blive betragtet som ‘middelklasse’ eller ‘rige’. Omtrent det samme antal mennesker lever i husstande, der er fattige eller sårbare over for fattigdom. Så september 2018 markerer et globalt vendepunkt. Herefter vil de fattige og sårbare for første gang nogensinde ikke længere være et flertal i verden.”

Wow – det er en væsentlig ændring i verden. John Maxwell hævder, at “at ændre verden sker et liv ad gangen.” Han og medforfatter Rob Hoskins skrev Skift din verden: Hvordan enhver, hvor som helst kan gøre en forskel tidligere i år, fordi de er forpligtet til at hjælpe mennesker som os med at blive et lys af håb i vores lokalsamfund.

De mennesker, der ændrer verden, er dem, der vil og ikke venter på. Ralph Waldo Emerson sagde: “Det, vi bliver ved med at gøre, bliver lettere for os at gøre; ikke fordi tingenes natur har ændret sig, men fordi vores magt til at gøre er øget.”

En klog træner sagde engang til John Maxwell: “Undskyldninger er som armhuler. Alle har dem, og de stinker alle sammen.” Virkeligheden er, at vi kan komme med undskyldninger, eller vi kan lave ændringer, men vi kan ikke gøre begge dele.

Klik her for at lære mere om, hvordan du Skift din verden

lignende indlæg

Leave a Reply