Ledelse i den nye normal

23
Ledelse i den nye normal

Denne måned var en måned med orkaner i den Mexicanske Golf. Faktisk var det første gang, vi havde to orkaner, der ramte i samme uge! Vores hjem i Houston var inden for keglen af ​​orkanen Laura, indtil den vendte mod øst og ramte Lake Charles, Louisiana-området som en kategori 5-storm! Vi blev skånet denne gang, men forstår den fare og ødelæggelse, orkaner kan medføre.

På den måde markerer den 31. august femtende årsdagen for Katrina Task Force, ledet af generalløjtnant Russel L. Honore’. Hans bog –Ledelse i den nye normal– er en, jeg er glad for at opsummere i dag.

General Honoré, en af ​​vor tids mest anerkendte militære ledere, deler sin viden om, hvordan man kan være en effektiv leder i det 21. århundrede. Han var den 3-stjernede general, der dukkede op som en nationalhelt i 2005 efter orkanen Katrina. Han stod i spidsen for Joint Task Force, der var ansvarlig for den massive eftersøgnings- og redningsmission og genoprettelse af orden i New Orleans og Mississippi Golfkysten i kølvandet på den frygtelige storm.

Honoré viderebringer værdifulde lektioner, han lærte i hæren, om nogle af de essentielle ved effektiv ledelse: at gøre de rutinemæssige ting godt, være villig til at påtage sig det tilsyneladende umulige og aldrig blive lammet til passivitet af kritik eller frygt for det.

Klik her for mere fra Ledelse i den nye normal

lignende indlæg

Leave a Reply