Fra Mange, En

573
Fra Mange, En

inkluderende teamE pluribus unum. Det er et af USA’s mottoer og er på landets Store Segl. Oversættelsen af ​​den oversatte latinske sætning er “Ud af mange, én” eller “fra mange, noe.” Og det er mere end et spørgsmål om en latinsk eller historiequiz, det er det grundlæggende princip, der kan hjælpe os med at opbygge et inkluderende team . Her er fem måder at bruge denne idé på.

Velkommen forskel, skab fællesskab

Der er en balance, vi skal skabe, hvis vi vil have det bedst mulige rummelige team. Vi ønsker at byde velkommen og fejre forskellene mellem mennesker, men alligevel at binde dem sammen er at tjene et formål eller en mission. Når vægten tipper til forskellene, vokser eksklusion og anden negativ adfærd. Når skalaen tipper for langt til fællessiden, er forskellen tabt. Et inkluderende team er som en god ret på dit middagsbord. Selvom vi måske vil have al smagen i gryden til at simre sammen, er retten bedst, når de enkelte smage alle stadig kan smages, beundres og værdsættes.

Brug personlige styrker til alles fordel

En af de bedste måder, vi kan værdsætte vores forskelligheder på, er ved at erkende og læne os ind i hinandens styrker. Teams, der understøtter opdagelsen og brugen af ​​individuelle styrker, ud over en rolle skaber en stærkere helhed uden at formindske (faktisk udnytte) individuelle forskelle.

Bring forskellige perspektiver til problemløsning

En af de faktorer, der fører til mere effektiv problemløsning og bedre løsninger, er at tage udgangspunkt i en bred vifte af mulige løsninger at overveje. Hvis alt tænker ens, har lignende baggrunde og erfaringer, er det sværere at skabe den tankemangfoldighed. Uanset om vi arbejder med et intakt inkluderende team eller bringer nye stemmer og perspektiver til at påvirke et specifikt problem, når vi bringer forskellige mennesker sammen, kan vi løse problemer mere effektivt.

Giv mulighed for muligheder og fleksibilitet

Ikke alle mennesker er ens – vi har forskellige erfaringer, værdier og kan lide forskellige ting. Det ved vi alle sammen. Alligevel forsøger organisationer alt for ofte at homogenisere os, når vi først slutter os til “teamet”. Når vi giver mulighed for muligheder og fleksibilitet, giver vi folk mulighed for at være sig selv, udtrykke deres individualitet og i processen være mere komfortable og produktive. Ja, der er grænser, der gælder i hver situation, kultur eller organisation, og dem skal tages i betragtning. Men når vi udvider disse grænser inden for rammerne af missionen for at give mulighed for større fleksibilitet for enkeltpersoner, skaber vi et mere inkluderende og attraktivt team/organisation.

Hav altid “den ene” i tankerne

Som mennesker ønsker vi at tilhøre noget. Vi vil gerne være en del af noget, hvor vi kan bidrage og gøre en forskel. Når vi fokuserer vores enhed på missionen og formålet, og ikke på hvordan vi ser ud eller tænker, kan du skabe et inkluderende team, hvor folk gerne vil være. At forblive klar og fokuseret på formålet og missionen er, hvordan man husker den ene, og hvordan vi kan skabe e pluribus unum for vores teams.

…..

Disse ideer gælder for ethvert hold, men nogle er specifikt vigtige for et fjerntliggende eller hybridhold. Vil du have et bredere værktøjssæt, som du kan bruge, når du leder et hybridteam? Få øjeblikkelig livslang adgang til vores Opbygning af effektive hybridteams Master Class. Denne løsning vil hjælpe dig med at få succes hurtigere og med større tillid til at opbygge et succesfuldt hybridteam. Du vil tilbagebetale din lille investering i denne Master Class inden for få uger – hvis ikke den første dag!

lignende indlæg

Leave a Reply