En historie om amerikanske præsidentielle håbefulde

530
En historie om amerikanske præsidentielle håbefulde

Præsidentielle håbefuldeDer har været 46 præsidenter i USA – hvilket betyder, at når hver af disse kandidater vandt, var der en taber. Nogle, der tabte, vandt senere. 35 andre kom tæt på, men blev aldrig kaldt “Mr. Formand.” In the Arena: A History of American Presidential Hopefuls af Peter Shea profilerer 34 amerikanske ledere, der erobrede deres partis nominering til præsidentposten, men aldrig nåede det ovale kontor.

Hver af disse 34 amerikanske præsidentielle håbefulde fik et kapitel i denne dejlige, overdimensionerede sofabordstilbog. Komplet med billeder, historier om deres baggrunde, deres liv efter nederlag, en kort analyse af, hvorfor de tabte, og sammenligner deres stilarter og personligheder med dem, der slog dem.

Hvis du er historiestuderende, især amerikansk historie, vil du elske denne bog. Og hvis du er ligesom mig, vil du være nysgerrig efter at lære mere om nogle af disse håbefulde, når du er færdig.

Men selvom du ikke er historieinteresseret, er der meget, du kan tage fra denne bog som leder. Selvom disse ledere aldrig vandt det job, de stræbte efter, var de dygtige ledere. Du kan lære om deres tilgange, deres styrker og svagheder, og hvordan de kom forbi den slags store skuffelser.

Historie skrives ofte om vindere. Denne bog handler om 34 mennesker, som trods omfattende lister over præstationer ikke var i stand til at fange denne sidste titel. Det vil få dig til at tænke to gange, før du kalder nogen af ​​dem en “taber”.

Jeg nød denne bog, og det tror jeg også, du vil.

Leave a Reply