Begår du disse fejl som leder?

608
Begår du disse fejl som leder?

ledelsesfejlSom mennesker laver vi fejl. Hvilket betyder, at vi som ledere også begår fejl. For det første er vi mennesker. Men at lede er en kompleks og vanskelig opgave, hvilket betyder, at oddsene for en fejl er ret høje. I sidste ende er det ikke en fejl, der definerer os lige så meget som vores reaktion på det. Og hvis svaret er at fortsætte med at gøre det, afspejler det ikke så godt på os. Hvis vi kan fjerne de mest almindelige ledelsesfejl, vil vi være på vej i den rigtige retning.

Jeg har haft chancen for at lede og lave fejl i lang tid. Jeg har også haft det privilegium at observere, arbejde med, coache og træne ledere i mange brancher på alle niveauer fra 53 lande. Fra disse års erfaring har jeg identificeret fem almindelige fejl – ledelsesfejl, der bliver begået igen og igen. Måske lige så vigtigt, har jeg konkluderet, at nogle af disse fejl, ledere ikke engang ved, at de laver – eller begår på grund af, hvad de er blevet undervist i tidligere.

At rette vores ledelsesfejl er svært nok, men næsten umuligt, hvis vi er lykkeligt uvidende om dem!

Så hvor starter du?

Derfor har jeg lavet det nye webinar 5 fejl, ledere begår, som de ikke engang indser. I dette webinar vil jeg:

  • Afslør disse fem fejl.
  • Beskriv de problemer, de kan forårsage.
  • Hjælp dig med at afgøre, om (og i givet fald hvor ofte) du laver dem.
  • Giv dig en handlingsplan for at reducere disse almindelige ledelsesfejl.

Og vi vil have tid til at besvare dine spørgsmål undervejs.

Flere muligheder

Fordi vi ved, at din kalender kan være pakket, og/eller du måske bor i en anden del af verden, leverer vi dette webinar to gange:

19. juli kl. 13.00-14.00 GMT (9-10 ET)
20. juli kl. 19-20 GMT (14-15 ET)

Dette vil være et informativt og meget interaktivt webinar fyldt med praktiske tips og ideer. Hvis du vil være en bedre leder og lære at overvinde nogle almindelige ledelsesfejl, så vær med!

Hvis du vil invitere ledere i hele din organisation, så gør det. Men hvis du gerne vil have os til at levere dette indhold direkte til dine ledere, så kontakt os her, og vi vil med glæde hjælpe.

Ledelsesfejl er uundgåelige. Men hvis vi kan eliminere de største, vil vores ledelsessucces stige dramatisk.

lignende indlæg

Leave a Reply