Beder om hjælp – bemærkelsesværdigt tv

482
Beder om hjælp – bemærkelsesværdigt tv

Dette er en del af en serie om grunde til, vi bør spørge, og i denne video taler vi om en grund til at bede om hjælp. (Du kan se de andre videoer her: Spørger om input | Spørger om at lære)

Alle har brug for hjælp i livet – på arbejdet, derhjemme, i vores personlige liv. Jeg tror ikke, jeg behøver at overbevise dig om det. Og alligevel gør eller vil mange mennesker ikke eller føler ikke, at de kan bede om hjælp.

Så lad os starte der. Hvorfor beder folk ikke om hjælp? Nu ved jeg, at det ikke er alle. Nogle mennesker spørger måske for meget. Men hvorfor er det, at så mange mennesker ikke spørger? Nå, jeg tror, ​​den første grund er, at de ikke ønsker at påtvinge. For det andet er de måske generte eller reserverede. Til sidst vil de trække deres egen vægt.

Lad mig nu stille dig et andet spørgsmål. Hvilke af disse ting kan forhindre dig i at spørge? Og også, når nogen beder dig om hjælp, hvordan har du det så?


Følge efter: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Amazon musik, iHeart Radio eller din yndlings podcast-afspiller.

Tweet det ud: Når vi beder om hjælp, vil vi typisk få det. Derudover bygger vi sandsynligvis et forhold og får bedre (og hurtigere) resultater. @KevinEikenberry

I denne episode:

Tilmeld dig vores fællesskab

Hvis du vil se vores live podcast-afsnit, høre om nye udgivelser eller chatte med andre, der nyder denne podcast, tilmeld dig et af vores fællesskaber nedenfor.

Efterlad en anmeldelse

Hvis du kunne lide denne episode, ville vi være begejstrede, hvis du ville lade andre vide det ved at skrive en anmeldelse på Apple Podcasts. Her er en hurtig guide for at skrive en anmeldelse.
Bedøm og anmeld den bemærkelsesværdige Leadership Podcast

lignende indlæg

Leave a Reply