At blive en bedre langdistanceleder

500
At blive en bedre langdistanceleder

leder folk på afstandPandemien er ved at gå over. Det haster med at aftage. Fremtiden for arbejdet begynder at blive en smule klarere. Og for mange ledere inkluderer fremtiden at lede folk på afstand nogen eller hele tiden. Hvis det er dig, hvor effektiv føler du dig så?

Ved starten af ​​(eller udvandringen til) arbejde hjemmefra, forsøgte folk bare at få arbejdet gjort. Økonomi, krise og kaos afholdt de fleste fra at tænke på deres lederevner. De var i krisetilstand. Men længe før en virus væltede vores verden, hjalp vi fjernledere med The Remote Leadership Certificate Series (RLCS).

Fjern- eller hybridledelse er ikke nyt, bare langt mere udbredt, end det var i starten af ​​2020. Og vi har hjulpet ledere i denne situation siden 2016 – lede på afstand med større selvtillid og succes. Mens pandemien udspillede sig, fortsatte vi med at opdatere, ændre og forbedre dette flagskibskursus i vores Remote Leadership Institute. Vi opdaterer konstant eksempler og deler, hvad vi fortsætter med at lære fra ledere rundt om i verden. Men kerneprincipperne er grundlæggende.

Det er gode nyheder, fordi det betyder, at vi ved, at de virker. De er bevist. Og vi ved, at der er små ændringer, du kan foretage for at øge dine færdigheder og effektivitet, samt din tillid til at lede mennesker, du ikke ser hver dag.

Nu hvor støvet er ved at lægge sig, hvis du ser at lede et team, der ikke alle er på samme sted hver dag i din fremtid, er RLCS noget for dig. Denne meget interaktive, virtuelt leverede serie giver dig den nyeste tankegang sammen med de gennemprøvede strategier til at lede dit team, opbygge relationer, få møder til at fungere, coaching på afstand og meget mere.

Lær mere om denne serie for dig selv eller for andre i din organisation. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale om at skræddersy et program til din organisation, så send os en mail, så kontakter vi dig.

lignende indlæg

Leave a Reply